Zorg bij Fruit van Nien.

Welkom bij Fruit van Nien.

Op deze fruit pluktuin bieden wij zinvolle dag invulling aan voor (jong) volwassenen met verschillende zorgvragen (zoals autisme, ADHD, NAH, LVG, of met een psychische stoornis) die zichzelf willen ontwikkelen, aan hun eigen doelen willen werken of een plek zoeken waar ze gewoon mogen zijn.

Ook bieden we plek voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, die willen reïntegreren. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt en met plezier mee helpt op het bedrijf.

Aandacht, liefde en respect

Op deze tuin werken we met aandacht, liefde en respect. Niet alleen voor de natuur maar ook voor jou als persoon. Wij gaan ervan uit dat je meer bereikt in rust en veiligheid.

We kijken niet naar wat er nog moet gebeuren maar wat er al gedaan is!

Wij bieden een plek waarin het leren samenwerken, het vertrouwen op je eigen mogelijkheden en je verantwoordelijk voelen voor je eigen taken, hoog staan.

Dag invulling

Tijdens de dag wordt er, in de groep of individueel, gewerkt aan doelen. We gaan bijvoorbeeld perenbomen snoeien, aardbeien plukken, onkruid wieden of aan het werk in de kas. Zo kun je jezelf ontdekken: Wie ben je, wat vindt je leuk, waar ben je goed in.

Voorbeeld van doelen waar we aan kunnen werken:

  • Sociale contacten maken en onderhouden.
  • Accepteren om jezelf te zijn, inzicht in eigen handelen.
  • Ontdekken wat je kan en je eigen kracht gebruiken.
  • Omgaan met teleurstellingen en boosheid.

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Fruit van Nien? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Soorten fruit
Grond
KG vrucht
Werkuren per jaar